неделя, 26 август 2007 г.

Седмичен хороскоп 16.06. – 22.06.2008


Внимавайте в понеделник до обяд да не станете жертва на манипулация и не се поддавайте на лоши настроения и тежки емоционални състояния. Бъдете по-отстъпчиви и не си търсете повод за обида и отмъщение. Опитайте да използвате силната емоционална енергия и заряд за работа и творчество.

През останалата част на деня, както и във вторник и сряда може да се заемете с интелектуална и духовна дейност. Точно това са и дните, в които трябва да заминете в командировка в чужбина, или в някой по-отдалечен град в страната, както и да контактувате с чужденци. Настроението ще е по-скоро оптимистично и жизнерадостно, а отношенията между хората ще бъдат белязани с искренност, честност и откритост. Пазете се да не бъдете нетактични или да не проявите грубост.

Не се препоръчва хирургична намеса в областта на бедрата, тазовата област, седалищният нерв, кръстеца и бедрената кост. Неподходящо време за строителство, за земеделска работа, както и за дейности, свързани с обработката на камъни.

Четвъртък и петък е време за отговорни дела в работата, бъдете организирани и дисциплинирани. Не бъдете твърде честолюбиви и консервативни, проявявайте търпение. Времето е идеално за подготовка на месечни отчети и справки, както и за стратегическо планиране.

Не се препоръчва хирургична намеса в областта на коленете, сухожилията. Може да не ви се отдаде да организирате семейно тържество – участниците в него ще се окажат сковани. Времето е неподходящо за постъпване на работа, за обръщане към шефове, към органите на властта, за получаване на парични дотации, кредити, заеми. Избягвайте силното натоварване на коленете. Лечението, ваденето и протезирането на зъби отложете за друг период.

В сьбота сутринта се пазете от тежка физическа работа, защото гръбначния стълб, коленете и костите ще са уязвими. Ако отдавна си мислите да се усамотите и да останете насаме със себе си, то този ден е подходящ за случая. Хубаво време да посетите вашите баба и дядо, или по-възрастен роднина или близък. Събота не е препоръчителна за посещение при зъболекар, но ако имате среща с влиятелен човек или семеен пикник с влиятелно семейство – отидете!

През втората половина на събота, както и в неделя може да ви хрумнат нови, неочаквани идеи – сигурно си струва да им обърнете внимание. Усещането за свобода щe бъде най-големия ви подарък –затова, например, може да пътувате. Разходка с приятели също ще ви подейства ободряващо и зареждащо преди началото на новата седмица.

Не се препоръчва хирургична намеса в областта на вените, подбедрицата и очите. Бъдете внимателни при работа с електричество и електроуреди.